25 Aralık 2009 Cuma

Yılın son hafta sonu, güzel geçsin...


Hazır çayımı elime almışım, biraz Cumartesi planı yapmanın sakıncası yok dedim ve yazdım.

Yarın alışveriş yapma vakti, Muharrem ayının 10.günü bereketli olsun diyelim ve yapılacaklar listesine geçelim;

Önce hızlı bir kahvaltı yaparız ailecek; rafadan yumurta mutlaka olmalı, çünkü özledim:)) Sonra TÖDER'in sınavlarına katılması için küçük hanımla beraber en yakın Uğur Dersanesi'nde kayıt yaptırmaya gideriz, hem orda yavrukuşunun deneme sınavı için gelen Gülpericim'le buluşuruz, biraz sohbet edip kahve içeriz. Sonra bulamadığımız kitaplarımızı alıp, marketten alışverişimizi yaparız; öncelik aşure malzemelerinde tabi ki... Hediyeleşmek güzeldir diyerek eşime ve kızıma güzel kazaklar alıp, şıkır şıkır hediye paketine sardırdık mı, evin yolunu tutarız ana kız:))

Öğlen yemeğini işyerinde yedikten sonra gelen eşim için öğle yemeği yapma telaşımız olmaması da ayrı bir güzellik katıyor cumartesilerime:) Akşam içinse çayın yanına elmalı tart, yemek olarak balık veya daha kolay yapılacak bir şeyler buluruz diyorum. Ana menü azıcık çaylı tatlar gibi oldu farkındayım ama 50.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ'ne katılacağım içindir haberiniz olsun. Bakalım aklıma ne eserse yapacağım bir şeyler Nurşencim.

Bu arada Cevahir'de buluşacaklara sesleniyorum, bir dahakine bu taraftayız haberiniz olsun, hepinizi öpüyorum:)) 2009 yılının bu son hafta sonunu çok iyi değerlendirip, sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı, umut dolu iki günü coşkuyla paylaşmanızı dilerim, malum haftaya 2010'dayız inşallah. Sevgiler...

Küçük bir not: Şimdi olsa da yesem modunda mutfaktakizaman arkadaşımın nefis, leziz tramisu'suna talibim, tatlı krizine girdim de azıcık:)))


http://mutfaktakizaman.blogspot.com/

4 yorum:

nanekokusu dedi ki...

kızınızla birlikte güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle urfadan selamlar...

gelibolu17 dedi ki...

selam canım.nasılsın.iyi hafta sonları dilerim.sevgiler

mutfaktakizaman dedi ki...

canim benim ne guzel planlamissin yarini bense ne oldugu belirsiz karmakarisigim...

canim sen cik gel ben senin iccinde hazirlarim:)))

sevgiyle kal...

Ballı Cimcime dedi ki...

nanekokusu; gelibolu17 ve mutfaktaki zaman arkadaşlarım, hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürlerimi, öpücüklerimi yolluyorum. Sevgiler...

Bu arada hurişçim bu teklifini unutma, bir gün kapını çalabilirim, canını sıkma sakın mutlulukla kal tatlım:)