11 Haziran 2009 Perşembe

Güzel bir gün olsun...

Yeni bir gün yeni umutlarla başlıyor, çok şükür. Güneşin sarısı gibi ışıl ışıl bir bluz giydim üzerime, her sabah gibi bir koşturmacayla çıktım evden. Yine kendimi daha iyi hissetmek için makyajımı yaptım ve gülümseyerek selam verdim kendime... Hep söylerim ya gülümsemek pozitif enerjiyi çağırır diye, işte bu yüzden şükredecek o kadar çok şey var ki dünyada onlar için her şeye rağmen hayata gülebilmeliyiz diyorum.

Neyse kafama takılan şeylerde var elbet; kızım 6.sınıfta cumartesi günü SBS sınavına girecek birdaha ki hafta ben de mali müşavirlik için staja başlama değ.sınavına gireceğim. Kızım saatlerce test çözüyor üzülüyorum daha bu yaşta yarış atı gibi koşturmasına ama geleceği için şart tabii... Oysa anneciği ne yapıyor 3 gündür blog sevdasına kapıldı her fırsatta okuyor okuyorr, bir şeyler yazıyor, dersleri asmış vaziyette:)) İnşallah ikimizde güzel notlar alırız da istediğimiz başarıyı elde ederiz arkadaşlar zira her ikisi de çok zor sınavlar hakikaten... Allah tüm sınava gireceklere zihin açıklığı versin, kalplerindekini nasip etsin hayırlısıyla... (amin)

3 yorum:

İlker Ergin dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
belgin kıral dedi ki...

slm canım, senin de kızıının da sınavında başarılar diliyorum ..Umarım herşey gönlünüzce olur.Hayatımızı karartan sınavlardan biz bu yıl -iki yıllığına- kurtuluyoruz. Umarım sonuç hepimiz için hayırlı olur..
Koca pişirme rehberine bayıldım, "ödünç alıp" arkadaşlarıma postaladım,güzel blogundan da bahsederek:) sevgiler...

Ballı Cimcime dedi ki...

Belgincim tabii ne demek bitanem, iyi yapmışsın:)Beğendiğine çok sevindim. Güzel dileklerin içinde sağolasın, inşallah Allah gönüllerimize göre versin, desteğini hissettim, sevgiler...

İlkercim yanlışlıkla onaylamışım sonra kaldırdım ve isteğin üzerine mail attım sağol, görüşmek üzere, öptüm.