3 Haziran 2010 Perşembe

Zaman su gibi geçiyor...

Hafta başından beri keyifsizim, elim bir türlü yazmaya gitmedi. Dün de izinliydim kızımın SBS deneme sınavları için koşturdum durdum. Sabah ilk sınav, sonra sahilde bir yemek, ardından ufak çaplı bir alışveriş, Nüfus idaresinden resimli nüfus cüzdanımızı alma işlemi ve 17:00 sınavına yetişip, sınav bitişini beklerken soğuk bir şeyler içip hafta içi bile çok kalabalık olan güzel ilçemizde çeşitli vitrin gezmelerimin ardından 19'a doğru ancak eve dönebildik. "O sabaaahh Bu da Bu Zaman" diye bir laf var ya, aynen o cinsten bir gün. Bir orda... Bir burda...

Akşam eve gelince öyle ahım şahım bir şeyler hazırlayamadım elbet; zaten öğlen Adalara karşı Yörük Çadırı'nda yediğimiz mantı ve çiğböreklerden sonra canımız pek bir şey istemiyordu. Hafif bir şeyler atıştırdık sadece. Gün boyu koşturmacalarım yetmemiş gibi 1 saat yürüyüş yaparak 145 kalori yaktım üzerine de soğuk sodamı içtim. Umarım aynı istikrarla her gün devam edebilirim bu tempoya:))

Bu sabah kızımı eşim sınava bıraktı, öğle arasında ben gidip aldım. Akşama kadar biraz daha test çözmek istedi. 2. Dönem ne kadar çabuk geçti; Allah bütün yavrularımıza zihin açıklığı versin, Pazar gününe az kaldı hayırlısıyla... Eh bizler de onlar kadar heyecanlıyız tabii. Artık Anafen özel denemelerimiz de bittiğine göre bol bol dua edip, sakince sınava konsantre olmalarını, kendine güvenmelerini öğütlemeliyiz diye düşünüyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaları yeterli, koca 1 yılın emeğinin karşılığını güzel bir puanla alırlar inşallah... Allah hepsinin yardımcıları olsun, amin.

Buyrun size Yuva Maya'dan az önce e-mailime düşen harika bir tarif; çok lezzetli gözüküyor yapmak isteyenler için;
Hamur işi tarifler / Kazan Simit - Yuva Maya

15 yorum:

elif-kayra dedi ki...

allah zihin açıklığı versin, bol şanslar

Ballı Cimcime dedi ki...

Amin canım, öpüyorum ben de doğum günü çocuğumuzu ve anneciğini:)) Sevgilerimle..

Yeşim dedi ki...

Allah zihin açıklığı versin hepsine bizim sınavımız haftaya ...
ya resimli nüfus cüzdanı şartmı biz değiştirmedik henüz

Unknown dedi ki...

Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah

mehtap kuzucu dedi ki...

merhaba canım,kızınıza sınavda başarılar diliyorum inşallah sonuç gönlünüze göre olur.bende 2 yetişkin kız annesiyim ve defalarca sınav stresi atlattık .onlarla adeta defalarca mezun oldum şükürler olsunki her ikiside iyi birer meslek ve iş sahibi oldu.darısı sizin kızınıza inşallah.size tecrübelerime dayanarak bir tavsiyem olacak naçizane...lütfen onda büyük bir beklentiniz olduğu izlenimi bırakmayın sonucun iyi olmasının sizi mutlu edeceğini ama hiçbir şeyin dünyanın sonu olmadığını hissettirin sınava ne kadar rahat girerse o kadar başarılı oluyorlar...inşallah mutluluğunuzu burada hep birlikte paylaşırız.sevgiyle kalın...

İnci Yemek dedi ki...

Cimcimem Allah zihin açıklığı versin prensesime,Bildiği sorular önüne çıksın inşallah canım.
çok öpüyorum..

Unknown dedi ki...

Allah emeklerini boşa çıkarmasın yavrularımızın.

Yeşim dedi ki...

Canım Allah zihin açıklığı versin emeklerini boşa çıkarmasın çocuklarınızın :)

Ballı Cimcime dedi ki...

Lezzete dair ne varsa@ Teekkürler canım; resimli nüfus cüzdanı 6. sınıflar için şart değil diye biliyorum, geçen sene resimsizle sınava katılmıştı kızım. Size de başarılar diliyorum, sevgilerimle..

Ballı Cimcime dedi ki...

Kendimce@ Amin Canım, dualarımız bütün öğrencilerimizle, sevgiler...

Ballı Cimcime dedi ki...

mehtap kuzucu@öncelikle bloguma hoşgeldiniz. Ne güzel 2 kız annesi olmak, mutlulukla dolu mürüvvetlerini de görürsünüz inşallah. Güzel yorumunuzla desteğiniz için teşekkürler, güzel haberlerle buluşmak üzere sağlıcakla kalın.

Ballı Cimcime dedi ki...

İnciciğim, amin inşallah Rabbim kolay getirsin sınavımızı... Sevgilerimle öpüyorum.

Ballı Cimcime dedi ki...

Eylemciğim koca bir sene nasıl geçti anlayamadık, sınavlar ödevler, yazılılar.. Allah yardımcısı olsun bütün öğrencilerimizin, teşekkürler canım.

Ballı Cimcime dedi ki...

Eylemciğim koca bir sene nasıl geçti anlayamadık, sınavlar ödevler, yazılılar.. Allah yardımcısı olsun bütün öğrencilerimizin, teşekkürler canım.

Ballı Cimcime dedi ki...

Yeşimcim çok teşekkürler Bitanem, zor bir süreç inşallah güzel bir sonuç alır tüm yavrularımız... Desteğini yanımızda hissettik canım, sevgilerimle güzel bir hafta sonu diliyorum.