15 Şubat 2010 Pazartesi

Sevdiğinizle Nice 14 Şubat'lara sağlıcakla...


Bugüne özel bir şeyler yapabilmek adına kahvaltı menüsüne özel bir şeyler hazırlamak isterdim ama o havada hiç değildim. Ben soluğu Carrefour Maltepe'nin ayakkabı mağazalarında buldum. Evden çıktığımda eşim uyuyordu, kızıma pastaneden aldığım bir pohaçayla kahvaltı yapmadan yola çıkmıştık üstelik. Maksat günün aşırı kalabalığına kalmadan çizmemizi alıp Pazar kahvaltısına yetişebilmekti. Yine bütün mağazaları dolaştık genelde numara kalmamış. En sonunda alt kattaki Flo mağazasından güzel bir bot alabildik, 150 liradan 90 liraya inmesi beni çok sevindirmedi buna sebep olanlardan 90 misli 100 misli hesabı sorulsun diye söylenip durdum. Pozitiflik diye çabalayıp durmak yetmiyormuş demek ki hey heyler gelince; niye bu saatte burdayım? Niye bunca strese girdim? O mağaza bu mağaza dolaşıp durdum pazar pazar?

Ayakkabıcıdan çıktıktan sonra hediyemizi aldık; gömlek & kravat gibi klasik bir hediye oldu ama en hızlı ancak bu olabilirdi benim için, o an ki ruh halimde:( Hızla market bölümüne geçtik, farkında olmadan sevdiğim çaylardan doldurmuşum arabanın içine... Hepsini seviyorum hepsini + hediye olarak tasarlanmış bardaklar da güzelmiş. Ne diyorduk; "Bir iyilik yap kendine."
Ben bir bardak Relax olanından alayım:)


Eve geldiğimizde öğle saati olmuştu. Aşkım uyanmış sofrayı bizim için en özelinden hazırlamıştı. Carrefour'un envaiçeşit ekmekleri ve sokak simitleri de lezzete eklendi. Allah'a şükür beraberiz, sağlıklıyız diyerek günün geri kalanına yine olumlu bakmaya karar verdim. Sonra sevgililer günü hediyem olan taşlı terlikleri büyük bir keyifle giyinip 5 çayına annemden randevu aldım. Kekler, börekler benden; çay ve kömbe senden diyerek:) Onun yalnız kalmasını istemiyordum çünkü...........

Sinangil Fındık Aromalı Kekim


Elde açılmış kömbe yani kıymalı gözleme
(Anneciğimin ellerine sağlık)

Peynirli tepsi böreğim


Bu güzel gün sırasıyla sevdiklerimin gülüşünde anlam kazandı; onların mutluluğu benim mutluluğumla çoğaldı:)
HER ŞEYE RAĞMEN HAYAT ÇOK GÜZEL...

9 yorum:

Esra dedi ki...

İnşallah canım hepbirlikte amin...

Ballı Cimcime dedi ki...

Esracım bloguma hoşgeldin, sevgilerimle...

Zehra Gürgen dedi ki...

ben o gözlemeye bittim..
harika görünüyor cnm..

Ballı Cimcime dedi ki...

Zehracım özel istek üzerine yaptı sağolsun annem; lahmacun falan halt etmiş yanında nefisss nefisss:)) El yapımı harika oluyor kesinlikle denemelisin canım..

gelibolu17 dedi ki...

selam canım nasılsın.sevgiler iyi akşamlar

papatya dedi ki...

Oh oh afiyet olsun.Enfes gorunuyorlar.
Kocaman sevgiler yolluyorum.

papatya dedi ki...

Oh oh afiyet olsun.Enfes gorunuyorlar.
Kocaman sevgiler yolluyorum.

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Saglik & mutluluk en onemlisi. Guzel bir gun gecirmene sevindim. Sofradakilerde nefis gorunuyor:) Annenin ve senin ellerine saglik.

selince dedi ki...

kömbe harika gorunuyor, yapanın ellerine saglık.. sevgiler..