9 Ekim 2009 Cuma


Bugün ne yorucu bir gündü... Gözlerim 5'ten sonra uyumak istiyoruuuum dercesine, neredeyse kapanıyordu. Hafiften bir bıkkınlık vardı üstümde, koltuğumda bir an neredeyse uyuyasım geldi, hemde bilgisayara baka baka:)) Hemen kendimi toparlayabildim neyse ki... İşler bekliyor malum.

Sanki bütün haftanın yorgunluğu son iki saatte daha bir çekilmez oluyor işte; daha bi akşam olsun diye sabırsızlanıyor insan. Hoş benim hafta sonlarımda pek farklı geçmiyor, hep koşturmaca, telaş ama olsun adı hafta sonu daha bi keyif verici geliyor işte:))

Son yarım saattirse akşam menüsünü düşündüm durdum ve sonunda karar verdim. Kıymalı yeşil mercimek yemeği, tereyağlı köy eriştesi, domates soslu patates, biber kızartması ve yoğurt. Çayın yanına da güseeeeell bir peynirli börek.. Eh bu yorgunluğa bu kadarı yeter di mi?

Sonbaharın vermiş olduğu bir halsizlik midir nedir hiç keyfim yok, kedi gibiyim; miskin ama sevimli:))) Gribim yavaş yavaş geçiyor olsa da yüzüm yine solgun gibi... İnşallah hafta sonu azıcıkta olsa dinlenip toparlanırım diyorum.

Şimdilik herkese iyi tatiller, sağlıcakla kalın:)))

7 yorum:

balböcükleri dedi ki...

ama bırakma kendini.ocağa bi ıhlamur koy.otur uzat ayaklarını aç sevdiğin diziyi bak keyfine.

İnci Yemek dedi ki...

Menü harikaydı canım:)allah sağlık sıhhat versin,iyi hafta sonları diliyorum..

Ballı Cimcime dedi ki...

Serpil'cim ah keşke mümkün olsa bitanem; yazdığım menünün hepiciğini yaptım hasta hasta.. Saat 9'u geçiyordu herhalde, ayağımı uzatıp oturabildim. Elime tutuşturulan Cvitamini ve Ginseng haplarını içtiğim için sanıyorum arı gibi çalışabildim bu saate kadar:)) Şükür şimdi iyiyim canım, öptüm.

İncicim hafta içi çeşit çeşit yapamayınca hafta sonu daha bir farklı şeyler bekliyor bizimkiler, eh işte elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum ben de... Sana kocaman öpücüklerimi yolluyorum:)))

Sevil Şahin dedi ki...

bu havalar insanı böyle yapıyor tatlım kalk silkelen bi hiç bir seyin kalamz menüde harika :)
hadi afiyet olsun sana
bu arda benide izlediklerine eklermisin :((

Adsız dedi ki...

merhaba ,iade ziyarete geldim.gribin geçmesi dılegıyle, kendıne ıyı bak.

fatma dedi ki...

hasta halinle neler yapmışsın maşallah hasta olmadan iyileşmen dileginle ziyaretin için teşekkür ederim

Ballı Cimcime dedi ki...

Ben de sizlere ziyaretiniz ve değerli yorumlarınız çooook teşekkür ederim kızlar, kendinize çok iyi bakın:)) Sevilcim ekledim canım:))