12 Kasım 2010 Cuma


Bütün günleriniz Cumanın sevinci, huzuru ve bereketiyle geçsin.

Bronşit ve reflüm tam geçti derken Annemi geçen Pazartesi özel bir hastanenin aciline götürdük. Fakat bir poşet ilaç bugüne kadar fayda etmedi; öksürük, burun akıntısı, nefes darlığı devam ediyordu. Öğlen Süreyyapaşa Hastanesi'ne artık gidelim özelde çözülecek gibi değil, bu işin üstadı orası deyip... Kan tahlili ve diğer testlerle, muayene sonucunda Astım bronşit teşhisi koyuldu. İki tane sprey, antibiyotik, alerjik rinit ve nefes rahatlatıcı ilaç verildi. Spreyleri nasıl sıkılacağını bir hemşire Anneme ve bana anlatarak gösterdi, eczaneden ilaçları aldık Annemi eve bırakıp az önce geldim. İnşallah kısa zamanda toparlanır. Spreyleri 1 ay kullanacakmış gerekirse rapor verilecekmiş astım spreyleri için. Üst üste üşütmekten ve tedavi olmadan hastalığı ayakta geçirmeye çalışmaktan olmuş. Siz siz olun kendinizi ihmal etmeyin, mutlaka bir doktora gidin. O kadar çok hasta vardı ki, sağlığımız için ne kadar çok şükretsek az... Allah bütün hastalara acil şifalar versin.

Mutlu, sağlıklı, güzel bir haftasonu diliyorum.

8 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Canim cok gecmis olsun hem annene hem sana,insallah en kisa sürede tekrar eski sagligina kavusur annecigin,kendine dikkat etsin...

Simdiden Hayirli Bayramlar dilerim,sana ve ailene...
sevgilerimle...

Ballı Cimcime dedi ki...

Teşekkür ederim tatlım, ben de sana ve ailene mutlu, hayırlı bayramlar diliyorum şimdiden..

Bloguna ziyarete geldim ama yoğunluktan mesaj bırakamadım bilesin. Seni güzel yavrularını öpüyorum. Sevgilerimle..

Cafe Pepela dedi ki...

İnce gönüllüm,çok çok geçmiş olsun.
Şafi olan Rahman'dan tez zamanda şifa diliyorum sana,anneciğine ve sizin nezdinizde tüm şifa bekleyenlere..
Dilerim tez zamanda iyi olursunuz,cici bayramlar diliyor,kocaman öpüyorum.
Sevgi ve selametle

Ballı Cimcime dedi ki...

Amin.. Çok teşekkürler canım.
Allaha şükür ben toparlandım, sıra annemde inşallah. Sevdiklerinle sağlıcakla kavuştuğun, mutlulukla dolu güzel bir bayram diliyorum. Kucak dolusu selam, sevgilerimi, öpücüklerimi gönderiyorum.

Zehra Gürgen dedi ki...

Ah be canım çok üzüldüm. Ben de bir astım hastası olarak o derdi iyi bilirim. O spreyleri kullanmakta kolay değil inan. akciğere kadar ulaşması için derince çek,eğil nefes verirken doğrul...Allah sağlık versin

Ballı Cimcime dedi ki...

Zehracım sorma, aynen söylediğin gibi çok zor... Dün kullanırken annemin yanındaydık ser.mor spreyde vent.spreyden daha fazla zorlanıyoruz. Anneme anlatıyorum nefes şeklini bazen karıştırıyor 1 doz hep boşa gidiyor. Umarım kolay alışır da ilaçlarını düzenli kullanıp iyileşir. Sana da Allah sağlık sıhhat versin canım.
Sevgilerimle...

MODA GEZGİNİ dedi ki...

büyük geçmiş olsunn canım..Allahtan acil şifalar diliyorum.Dualarım sizinle.

Ballı Cimcime dedi ki...

Sevgili moda gezgini, çok teşekkür ediyorum sana, sevgiler..